Ontwerp : 2007
Realisatie : in eigen beheer 2008.

Het ontwerp van dit pand stelt een integratie van groen in het front van de twee bedrijven voor. Groen is een belangrijk thema op het industrieterrein Eeneind II Zuid te Nuenen.
Het ontwerp bevat een te bebouwen oppervlak van ongeveer 900 m2 waarin in twee lagen kantoorruimte zijn opgenomen De kantoren hebben een horizontale pui-indeling met afwisselend groen geëmailleerd en transparant glas. De entree is omkaderd met een verzinkt stalen profiel. Een portaal van gaas gaat over de kantoren heen en wordt begroeid met klimop.
De sektionaaldeuren aan de voorzijde vallen hierdoor minder op aan de straatzijde. De buiteninrichting is in het plan opgenomen en sluit aan bij de groene uitstraling van het gebied en de behoefte om auto’s uit het zicht te houden.
De hal is traditioneel met een onderplint van een grijze baksteen met speklagen en daarboven een sandwichpaneel met horizontale golf in een matte zilverkleur.

 
Bureau  
Filosofie
Architect
Download
Vacatures
Bureaugegevens
Contact
 
Projecten
Bedrijven & Winkels
Kantoor & Interieur
Woningbouw
Woningen
Woninguitbreidingen
Overige projecten
 
                                                   TERUG                                                                                                                  HOME