Uitbreiding woonhuis te Nuenen
Ontwerp : 1996.
Realisatie : C. Louwers 1997.

Een eenvoudige uitbreiding met een hobbykamer maar door het openen van de verbinding tussen woonkamer, keuken en hobbykamer ontstaat een ruimtelijk interessante diagonaal. Daarnaast zijn routing en entree aangepast. Door kleuraccenten wordt een grotere samenhang gecreŽerd. De buitengevel aan de achterzijde heeft door de toepassing van verschillende combinaties baksteen een speels uiterlijk.
 

 
Bureau  
Filosofie
Architect
Download
Vacatures
Bureaugegevens
Contact
 
Projecten
Bedrijven & Winkels
Kantoor & Interieur
Woningbouw
Woningen
Woninguitbreidingen
Overige projecten
 
                                                   TERUG                                                                                                                  HOME