Uitbreiding woonhuis te Eindhoven
Ontwerp: 2004
Realisatie: van Dijck 2006.

Het woonhuis dat we meer dan tien jaar geleden maakten heeft een kruisvormige plattegrond. Dit maakt een uitbreiding in de vorm van een aanbouw niet eenvoudig. Toch is de vergrote keuken en de nieuwe tv-kamer goed ingepast aan de zuidoost-gevel. Achter in de tuin is een zeer luxueus tuinhuis gecreëerd met een loggia-achtige ruimte met open haard. Een pergola sluit aan op het tuinhuisdak. De aansluitende volière en een vijver maken de zitplek achter in de tuin een unieke ervaring.

 
Bureau  
Filosofie
Architect
Download
Vacatures
Bureaugegevens
Contact
 
Projecten
Bedrijven & Winkels
Kantoor & Interieur
Woningbouw
Woningen
Woninguitbreidingen
Overige projecten
 
                                                   TERUG                                                                                                                  HOME