Uitbeiding twee woonhuizen met een serre in kassenbouw
Ontwerp: 2003
Realisatie: van Dijck 2005.

Twee bewoners hebben ieder hun eigen woning. Naast een grondige renovatie van twee kleine arbeiderswoningen die naast elkaar liggen, zijn deze woningen aan de achterzijde uitgebreid met een kas over twee verdiepingen die een gemeenschappelijke ontmoetingsplek vormt.
De bestaande dakopbouwen zijn na aanpassing ge´ntegreerd in het ontwerp. De gaten in de wand van de begane grond vormen een soort galerij in het interieur tussen woning en serre.
 

 
Bureau  
Filosofie
Architect
Download
Vacatures
Bureaugegevens
Contact
 
Projecten
Bedrijven & Winkels
Kantoor & Interieur
Woningbouw
Woningen
Woninguitbreidingen
Overige projecten
 
                                                   TERUG                                                                                                                  HOME